Sari la conศ›inut

Ce se doreste sa fie site-ul PlusAnunt


Ce se doreste sa fie site-ul PlusAnunt, site-ul dedicat anunturilor de vanzari de tot felul, cu componente si accesorii, produse, precum si prezentarilor de servicii activitati. Este acel site care a fost creat din dorinta de a ajuta pe cei care au orice produs oferit spre vanzare sau cunoastere, mai ales ca incerc, impreuna cu un amic, ca fiecare anunt postat sa-l promovam manual in mediul online.

In cazul in care te intrebi la ce foloseste acest site si cum va avea un impact asupra afacerii tale, afla ca se pot da multe exemple. Deoarece exista atat de multe site-uri de anunturi, platforme, retele sociale si aplicatii, PlusAnunt incearca sa vina cu un plus in tot ceea ce inseamna un anunt dedicat oricarei nise.

Chiar daca exista un numar mare de grupuri in retelele sociale, doar ca un anunt postat acolo va dispare in flux, am realizat acest site cu scopul de a veni in sprijinul fiecarui utilizator si de a extinde posibilitatea de prezentare a unor produse oferite in spatiul online, rapid si calitativ.


Ce se doreste sa fie site-ul PlusAnunt

Bazandu-se pe cunostintele fiecarui utilizator, postarea unui anunt se realizeaza extrem de simplu, deoarece s-au adaugat campuri care sa usureze cat se poate de mult adaugarea unui anunt. Iar, prin utilizarea corecta a cuvintelor cheie de pe site, pentru interogarile de cautare cu ajutorul pluginurilor instalate, un anunt poate deveni extrem de vizibil pentru potentialii interesati.

Un alt motiv important pentru care a fost creat acest proiect, este acela de a acorda increderea pe care o merita un utilizator. In calitate de autor al anuntului, sti ca ai de facut o treaba grozava si ai asigurarea ca si toti ceilalti inteleg acest aspect, prin inspirarea increderii.

Acest site de anunturi poate sa devina casa produselor tale, in care sa poti prezenta cu adevarat ce oferi spre vanzare, sau prezentarea de serviciile oferite, mai ales ca exista posibilitatea de adaugare a 2 link-uri catre site-ul detinut, in situatia ca exista unul. Dar cum fiecare firma este posesoarea unui site de prezentare, site-ul PlusAnunt permite adaugare de link-uri in descrierea unui anunt, catre produsele sau serviciile oferite.


Cum adaugi gratuit anunturi

In primul rand acceseaza site-ulย si urmeaza pasii afisati in randurile care urmeaza.
Daca inca nu ai un cont, creaza unul si autentifica-te, dupa ce vei confirma adresa de email cu care ai realizat inscrierea.

Acceseaza rubrica de Adauga Anunt si urmeaza completarea campurilor care se afiseaza. Selecteaza categoria unde consideri ca se incadreaza anuntul ce urmeaza sa fie vizibil in site, dupa care, completeaza campurile care apar si completeaza rubricile cu detalii.

Scrie un titlul cat mai atractiv, dar sa nu depaseasca 70 de caractere (este o recomandare pentru o mai buna indexare in motoare de cautare). Adauga descrierea anuntului, cu cat mai multe detalii si care sa atraga potentialul cumparator.
Dupa ce s-au completat cele necesare, incarca imagini si ordoneaza-le (in numar de 10), cat mai clar realizate in prealabil si care sa ofere toate unghiurile produsului.

Dupa ce s-au parcurs acesti pasi, anuntul va fi afisat in site. Daca se considera ca respectivul anunt incalca Termenii si Conditiile din site, el va fi refuzat momentan si se asteapta corectarea lui de catre utilizator, pentru a fi vizibil in site. Prin publicarea unui anunt, se obtin backlink-uri naturale pentru afacere si cresterea traficului pe site-ul detinut. Totodata se pot oferii publicului informatii cu privire la serviciile sau produsele oferite.

Orice anunt trimis se va verifica inainte de a fi publicat si este bine ca fiecare continut trimis, sa reprezinte cat mai bine produsul pentru care se doreste publicitate. O data postat anuntul, acesta beneficiaza de promovare gratuita si se va actualiza automat la fiecare 7 zile!

Reguli de siguranta pentru un site anunturi

1. Recomandarea este sa faci tranzactia personal, astfel incat o intalnire si finalizarea tranzactiei sa fie cea mai buna optiune.

2. Nu se recomanda sa trimiti plati in avans (din pacate, exista posibilitatea ca, dupa transferul platii in avans, vanzatorul sa „dispara” brusc.

3. Daca esti interesat de un anunt, nu-ti fie teama sa contactezi vanzatorul (de exemplu, prin intermediul formularului de mesaj, sau prin Whatsapp) si sa ceri cat mai multe detalii. Daca e un trisor, si daca-i pui multe intrebari, s-ar putea sa de-a de banuit.

4. Daca ai trimis mesaj vanzatorului, incearca sa citesti cu atentie si sa analizezi ceea ce a scris acesta. Suspiciunile ar trebui sa fie ridicate de lucruri precum limba romana necorespunzatoare si unele povesti ciudate pe care escrocii le folosesc.

5. Daca din anunturile postate sunt unele care trezesc suspiciuni, te invit sa raportezi aceasta oferta folosind linkul pentru Pagina Contact existent in subsolul site-ului. De asemenea, te rugam sa te comporti in acelasi mod, daca gasesti un anunt despre care sti ca este o inselatorie, sau a fost publicat de o persoana despre care sti ca este un escroc.

6. Inainte de a lua orice decizie, se poate filtra o anumita oferta pe Internet, utilizand motorul de cautare Google, folosind cuvinte cheie, telefonul vanzatorului, sau titlul anuntului. Multi utilizatori de internet inselati isi impartasesc povestile pe internet.

Te rog sa retii ca cea mai buna arma impotriva escrocilor online este bunul simt si principiul โ€žincrederii limitateโ€.

De final

Intr-un final, trebuie mentionat ca accesul la site este permis tuturor care doresc sa-l viziteze, sa creeze cont, sa posteze si sa descopere anunturi postate, care pot fi si din domeniul de activitate legat de rulote, autorulote, sau case mobile. Nu este nimeni raspunzator in cazul in care, din oricare alt motiv, site-ul nu sunt disponibil intr-un anumit moment, sau pentru o anumita perioada de timp.
Ce se doreste sa fie site-ul PlusAnunt

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact